nog een week - Reisverslag uit Apeldoorn, Nederland van Jenny Bakker - WaarBenJij.nu nog een week - Reisverslag uit Apeldoorn, Nederland van Jenny Bakker - WaarBenJij.nu

nog een week

Door: jenny

Blijf op de hoogte en volg Jenny

18 November 2013 | Nederland, Apeldoorn

Chaos in huize van Dijk. Niks voelt echt afgerond, waarschijnlijk komt dat pas goed als we daadwerkelijk weg zijn (... en als we onze eerste overstap in Londen hebben gered). Geen tas nog gepakt, alles staat wel klaar.... Nog 2 zwemdiploma's te halen. Al 1 hond naar haar logeeradres, was helemaal geen leuk moment :-( De ander vertrekt woensdag. Maar wat zijn we blij met de goede opvang (thanks Yolanda en Caroline).
Nog wat Sint activiteiten en Jip die 6 wordt de 23e. 1 vriend en 1 vriendin die jarig zijn en 1 vriend die een zware operatie moet ondergaan. Alsof alles ineens in deze week moet gebeuren. Maar dan.... 19 graden in LA, 28 graden op de Cookislands. ZININ!!!!!

• 19 November 2013 - 10:39

Patriz:

Ja nu wordt het echt spannend.....De datum komt met rasse schrede dichterbij. Geniet nog even van het regenachtige Nederland, want straks wordt je overgoten met veel zon en onvergetelijke momenten. Jaloers!

• 19 November 2013 - 15:03

Mirjamrave:

Tutetetuuuuuuut.....gekkenhuis.....maar dan.....maximaal genieten!!! En die temperaturen.....die hoef je niet in elk reisverslag te noemen......;) Owww heerlijk wat jullie gaan ondernemen!!!

• 24 November 2013 - 22:32

Kitty:

Lieve Jenny, Dick,Sil en Jip,

Ga genieten, leg alles vast en maak er een fantastische tijd van. We gaan jullie missen, maar zien en horen elkaar regelmatig....als alles goed gaat natuurlijk.
    Goede reis en een hele dikke kus! XXX

• 26 November 2013 - 07:50

Heidy:

Een ontzettend fijne reis gewenst...geniet !

Verslag uit: Nederland, Apeldoorn

Hongkong

25 Maart 2014

Myanmar
Jenny

Wij gaan er met ons gezin 7 maanden tussen uit. Jip is bij vertrek bijna 6, Sil is 9 jaar. Dick is eigenaar van Concerto en Plato. Jenny is illustrator van beroep. Onze reis gaat naar LA-Cookisland-NewZealand-Sydney-Filippijnen-Thailand-Laos-Vietnam-China-Hongkong-India. Vertrek eind november 2013

Actief sinds 17 Okt. 2013